Kruipende insecten

Kruipende insecten zoals kevers, kakkerlakken of mieren aantreffen in grote aantallen, is erg storend. Hoewel de snelle kruipers vaak geen direct gevaar vormen voor onze gezondheid, kunnen ze wel heel wat overlast veroorzaken. Ze besmetten uw voorraadproducten (meel, pasta, rijst, tabak, brood, chocolade, …) en vernielen houtconstructies, meubels, textiel, enz. Het is belangrijk dat u daarom regelmatig alles nakijkt en grondig poetst om een insectenplaag te voorkomen.

Kruipende insecten bestrijden

Kruipende insecten vragen om een unieke bestrijdingswijze en grondige inspectie vooraf zodat de correcte behandeling specifiek voor dat soort insect toegepast kan worden. Indien u nog niet weet om welk insect het gaat, zal de ongediertebestrijder allereerst lokstoffen plaatsen om het kruipend insect te lokken. Vervolgens bepalen we om welke soort het gaat en passen we de juiste behandelingswijze toe.

De aanwezigheid van kruipende insecten zoals het zilvervisje of bepaalde kevers duiden vaak op een vochtprobleem. Anticimex neemt alle factoren in beschouwing, geeft nuttig advies en verzekert een insectenvrij omgeving nadien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s